28.8.2017

Avainturvallisuus ajan tasalle uudella verkkokurssilla!

 

 

avainturvallisuus ekurssi uutiskirjebanneri (660 x 282)

 

Avainturvallisuutta ja avainhallintaa koskevat ratkaisut ja toimintatavat muuttuvat jatkuvasti tekniikan kehittyessä ja alan koulutusmateriaalin tarve on yhä ajankohtaisempi. Olemme tuottaneet aiheesta uuden verkkokurssin, johon on koottu olennainen tieto avainturvallisuudesta ja avainhallinnasta.

Kurssilla opitaan perusteet avainhallinnan käsitteistä ja toimintatavoista. Lisäksi käydään läpi, mitä vaatimuksia lainsäädäntö ja muun muassa vakuutusyhtiöt asettavat organisaatioiden ja kiinteistöjen avainhallinnalle.

Kurssin käynyt pystyy hallitsemaan organisaation käytössä olevat avainhallinnan ja kulunvalvonnan toimintatavat ja kehittämään niitä eteenpäin.

Kurssin jälkeen on helpompi hahmottaa minkälainen avain, lukitusjärjestelmä ja turvallisuustaso tulee valita mihinkin tilanteeseen. Asianmukaisen avainhallinnan tuoma säästö työmäärässä ja turvallisuustason vakaudessa selvenee, samoin kuin työntekijän oma rooli vastuullisessa avainten käsittelyssä.

Suosittelemme Avainturvallisuus-kurssia opetusmateriaaliksi alan perusopintoihin. Lisäksi se on erinomainen täydennyskoulutusratkaisu niin kiinteistö-, isännöinti-, turvallisuus- ja lukkoalan toimijoille kuin yritysten ja edunvalvontaorganisaatioiden työntekijöille ja vastuuhenkilöillekin.

Kurssin asiantuntijana toimii pitkän kokemuksen avainhallintatehtävien parista kartuttanut Mirva Viljakainen KeyConista.

 

 

 

Tutustu Avainturvallisuus-kurssiin

 

 

 

 

 

Hinnat

 

Kurssin yksikköhinta: 99€.

Pyydä tarjous useammasta lisenssistä oppilaitokselle tai henkilöstön koulutusta varten! Samalla voit kysyä lisää kurssin ottamisesta koko organisaatiosi käyttöön.

 

Yhteystiedot

 

Myynti ja asiakaspalvelu:
p. 075 7578591
myynti@ekurssi.fi

 

 

 

Tarjouspyyntölomakkeeseen>>

 

 

 

« Takaisin

Finnsecurityn jäsenet