Finnsecurity ry on turvallisuusalan vaikuttaja ja yhteistoimintajärjestö.

Finnsecurity ry on Suomen johtava itsenäinen turvallisuusalan yhdistys. Se kehittää yksityisen turva-alan toimintaedellytyksiä ja yhteiskunnan kokonaisturvallisuutta. Keinoina ja vahvuuksina yhdistyksellä ovat jäsenistön asiantuntijuuden kehittäminen sekä toimiva vuorovaikutus muiden järjestöjen, elinkeinoelämän ja julkishallinnon kanssa. Yritys-, yhteisö- ja henkilöjäseniä yhdistyksellä on lähes 500.

 

Finnsecurity on toteuttanut turvallisuusalan FinnSec- ja Finnsecurity-näyttelyitä jo vuodesta 1978.

Finnsecurity ry on edustettuna SM/poliisihallituksen Turvallisuusalan neuvottelukunnassa ja OPH:n turvallisuusalan koulutus- ja tutkintotoimikunnissa.

Finnsecurity ry on mukana myös sisäisen turvallisuuden asintuntijaryhmissä. Lisätietoa sisäisen turvallisuuden ohjelmasta löytyy Sisäasiainministeriön internet-sivuilta.

Finnsecurity jäsenyydet:
Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö
Helsingin Pelastusliiton neuvottelukunta

 

TOIMINTASUUNNITELMA 2024

PDF-tiedosto

 

TIETOA TOIMIALASTA

Turvallisuusalan yritysten suhdanne- ja toimialaraportti on Finnsecurity ry:n tilaama ja Lith Consulting Groupin loppuvuodesta 2023 toteuttama tutkimus, jonka tarkoituksena oli tuottaa ajantasaista tietoa turvallisuusalan yritystoiminnasta koskien tuotteita ja palveluja, markkinoiden rakennetta ja laajuutta, yritysrakennetta, lähiajan suhdannenäkymiä sekä kehittämistarpeita. Kohderyhmänä olivat sekä turvallisuusalan tuotteita, palveluja ja järjestelmiä tuottavat yritykset että niitä käyttävät julkisyhteisöt ja yritykset.

 

Linkin alla tiivistettynä tuloksia kokonaisuudessaan noin 80-sivuisesta raportista. 

 

Finnsecurityn jäsenet