11.1.2015

Finnsecurity ry:n jäsenmaksualennus opintonsa 2015 tai vuonna 2016 päättävälle opiskelijajäsenelle

TIEDOTE OPISKELIJAJÄSENILLE, VOIMASSA TOISTAISEKSI JA ALKAEN 01.01.2016

 

Finnsecurity ry:n jäsenmaksualennus opintonsa 2015 tai vuonna 2016 päättävälle opiskelijajäsenelle

Valmistuva opiskelija, haluamme, että pysyt mukana verkostossa, josta on sinulle turvallisuusalalla välitöntä hyötyä. Turvallisuus- ja Riskienhallinta – lehden tilaus jatkuu ja voit edelleen osallistua yhdistyksen järjestämiin tilaisuuksiin ja tavata saman alan ammattilaisia.

Yhdistys tarjoaa opiskelun päättäville opiskelijajäsenilleen kevennetyn jäsenmaksun siirtymävaiheessa, jossa opiskelija siirtyy työelämään ja hänelle alkaa muodostua uusia kustannuksia. Tavoitteena on myös pitää turvallisuusalalle valmistuvat opiskelijat edelleen Finnsecurity ry:n muodostamassa turvallisuusalan ammattilaisten verkostossa ja tarjota heille jäsenyyden kautta ammatillisen osaamisen kehittämiseen kontakteja ja tietoa.

Finnsecurity ry:n syyskokouksen päätöksen mukaisesti opiskelunsa päättävä opiskelijajäsen, joka jatkaa yhdistyksen henkilöjäsenenä vuonna 2016, saa seuraavan kahden vuoden jäsenyyden puolella normaalista henkilöjäsenmaksusta. Jäsenmaksualennus on voimassa toistaiseksi ja koskee vuonna 2016 ja 2017 maksettavia jäsenmaksuja.

Henkilöjäsenmaksu vuonna 2016 on 75 euroa, jolloin alennettu jäsenmaksu henkilöjäseneksi siirtyvälle valmistuneelle opiskelijajäsenelle on siis 37,50 euroa kahden vuoden ajan.

Jäsenterveisin

Finnsecurity ry

« Takaisin

Finnsecurityn jäsenet