21.1.2021

Minä & tiede -verkkoluento: Sulkeutuuko yksityisen turvallisuusalan ympyrä? To 21.1. klo 17-18

Tervetuloa Vaasan yliopiston järjestämälle Minä & tiede -luennolle ensi torstaina eli 21. tammikuuta klo 17-18. Voit seurata luentoa verkossa.

Julkisoikeuden yliopistonlehtori, turvallisuusalan tutkija OTT Jyri Paasonen kertoo aiheesta Sulkeutuuko yksityisen turvallisuusalan ympyrä?

Yksityinen turvallisuusala on kasvanut voimakkaasti, kun vartijat, järjestyksenvalvojat ja turvasuojaajat ovat entistä näkyvämmässä roolissa. Perinteisten turvallisuusviranomaisten tehtävien ulkoistaminen on herättänyt keskustelua siitä, heikkeneekö valtion suvereniteetti, kun julkisen vallan tehtäviä alkavat hoitaa entistä enemmän yksityiset toimijat. Entä kuinka yksityistä turvallisuusalaa tulisi valvoa? Ja löytyykö toimialasta riittävästi luotettavaa tietoa?

Ilmoittaudu maksuttomalle luennolle, niin saat Zoom-etäyhteyslinkin ja kalenterikutsun sähköpostiisi:  https://link.webropolsurveys.com/EP/33859858406B8F9F

Sinulla ei tarvitse olla Zoom-ohjelmaa kuunnellaksesi luentoa, vaan voit liittyä kokoukseen klikkaamalla saamaasi linkkiä ja liittymällä www-selaimella, esimerkiksi Chrome tai Firefox (join from your browser).

« Takaisin

Finnsecurityn jäsenet