26.1.2024

Padel-tapahtuma Myllypuron Padel Clubilla 13.2.2024

Tervetuloa pelaamaan ensimmäistä kertaa Finnsecurityn järjestämään padel-iltapäivään tiistaina 13. helmikuuta kello 13–16!

 

Mukaan mahtuvat niin ensimmäistä kertaa tähän suosittuun mailapeliin tutustuvat kuin kokeneemmatkin. Opastusta on tarjolla ”kädestä pitäen” paikan päällä.

Paikkana on Padel Club Finland Myllypurossa osoitteessa Ratasmyllynkuja 1, 00900 Helsinki.

 

Käytössämme on klubin kaikki kahdeksan kenttää, kolme valmentajaa, ”padelklinikka” opetteluun sekä pukuhuonetilat saunoineen sekä miehille että naisille. Muuta et mukaan tarvitse kuin reipasta mieltä ja kevyen sisäpelivaatetuksen.

 

Tapahtuma järjestetään vain Finnsecurityn henkilöjäsenille sekä jäsenyritysten/yhteisöjen henkilöstölle jäsenetuhintaan 50 euroa per osallistuja.

 

OHJELMA

-1 tunti lajiperehdytystä ja ”padelklinikka” halukkaille.

-2 tuntia turnauksia niin sanotulla mixing-pelimuodolla, kaikkiaan kahdeksalla kentällä.

Tapahtuman varausaikana on tarjolla noutobuffet-ateria, sisältäen kaksi valinnaista virvoitusjuomaa. Lisävirvokkeita voi ostaa klubilta omalla kustannuksella. Monipuolisesta noutopöydästä löytyy syötävää myös useimmille ruoka-ainerajoitteisille.

Käytössä ovat koko ajan klubin pukuhuonetilat (sis. saunat) sekä miehille että naisille. Peliasu on rento sisäpeliasu kuten muissakin vastaavan tyyppisissä lajeissa.

 

Tähän Finnsecurityn padel-tapahtumaan on myynnissä kaikkiaan 20 pelilippua. Osallistumismaksu 50 euroa laskutetaan lähellä tapahtumaa, eli anna sitovasti ilmoittautuessasi tarkat laskutustietosi (maksua ei voi suorittaa paikan päällä taikka tulla maksutta seuraamaan muiden pelaamista).

 

Ilmoittautumiset keskiviikkoon 31. tammikuuta mennessä Joona Vuorenpäälle:

 joona.vuorenpaa(at)finnsecurity.fi

 

Padel-tapahtumamme kumppaneina toimivat Certego, Hedengren ja Securitas. Kiitokset näille jäsenyrityksillemme  mukaan lähtemisestä!

 

Katso youtubesta kuvaus, miten padelia pelataan. Kyseessä on useimmille sopiva, matalan kynnyksen mailapelimuoto:

https://www.youtube.com/watch?v=2S2p0LtTHcE

 

Nähdään Myllypurossa helmikuussa!

« Takaisin

Finnsecurityn jäsenet