3.5.2022

TIEDOTE: Finnsecurity ry:n Turvallisuuspalkinto Ulkopoliittisen instituutin johtajalle Mika Aaltolalle

Turvallisuusjärjestö Finnsecurity ry on myöntänyt Turvallisuuspalkinnon Ulkopoliittisen instituutin johtajalle, dosentti Mika Aaltolalle. Aaltola sai palkinnon selkeästä kansalaisviestinnästään ulko- ja turvallisuuspoliittisissa kysymyksissä vuoden 2021 aikana. Finnsecurity myöntää edellisvuoden palkinnon toimintavuotta seuraavassa kevätkokouksessaan.

 

Dosentti Mika Aaltola on Finnsecurityn mielestä toiminut ansiokkaasti maailmanpoliittisen tilanteen kiristyessä.

-Tunnustuksena myönnettävän palkinnon perusteluna on erityisesti se, että dosentti Aaltola tulkitsi ja sanoitti selkeästi monimutkaisia turvallisuuspoliittisia kysymyksiä kansalaisille viime vuoden aikana ja on jatkanut arvokasta työtään tänäkin vuonna, toteaa Finnsecurity ry:n puheenjohtaja Juha Uskali. 

 

Finnsecurity ry on vuodesta 1984 alkaen myöntänyt tunnustuspalkinnon turvallisuusalalla huomioitavasta toiminnasta, teosta, keksinnöstä tai pidemmän aikavälin saavutuksista. Aiemmin palkinto on kohdistunut pääosin yritysturvallisuuden saralla toimiviin. Maailmantilanteen sotilaallinen kärjistyminen pandemian vielä kestäessä on ollut kokonaisturvallisuuden näkökulmasta kaikkia koskettava ja yritystenkin toimintaan vaikuttava asia.

 

« Takaisin

Finnsecurityn jäsenet