Finnsecurity ry:n syyskokous 29.11.2022 *SAVE THE DATE*

Tämä tapahtuma on jo mennyt.

Botta, Museokatu 10, Helsinki
29.11.2022, klo 16:00

Finnsecurity ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Ostrobotnian Topelius-kabinetissa Helsingissä tiistaina 29. marraskuuta kello 17–18. Syyskokousta edeltää samassa tilassa kello 16–17 pidettävä seminaari, jossa Ulkopoliittisen instituutin johtaja Mika Aaltola kertoo meille turvallisuustilanteen viimeisimmistä muutoksista ja niiden yrityksille aiheuttamista uusista uhista.

 

Topelius-kabinettiin mahtuu 70 henkeä. Seminaariosuuteen ovat tervetulleita kaikki yhdistyksen jäsenet ja heidän taustayhteisöjensä kollegat. Syyskokoukseen voivat osallistua vain jäsenet. Paikat täytetään varausjärjestyksessä.

 

Ilmoittautumiset tästä hetkestä alkaen suoraan Joona Vuorenpäälle: joona.vuorenpaa@finnsecurity.fi. Mainitse ilmoittautuessasi osallistutko sekä seminaariin että syyskokoukseen tai vain jompaankumpaan. Pitkän tauon jälkeen sekä seminaari että syyskokous pidetään vain fyysisenä, eli etäyhteyttä ei tilaisuuksiin järjestetä. Kannattaa tulla paikan päälle huippukiinnostavan alustusseminaarin siivittämänä!

 

Syyskokouksen jälkeen alkaa Security Awards-gaala

 

« Takaisin

Finnsecurityn jäsenet