Turvallisuusseminaari: "Tätä et kuule muualla"

Tämä tapahtuma on jo mennyt.

M/S Mariella
4.3.2020, klo 11:00

TURVALLISUUSSEMINAARI 4.-6.3.2020

Huoltovarmuuskeskuksen ja Turvallisuusmuseon yhteisessä seminaarissa kuulet, miten turvallisuustilanne on muuttunut. Miten turvallisuusviranomaiset ovat onnistuneet huomioimaan uudet uhkakuvat? Millaisia toimenpiteitä yritysten tulisi tehdä lähitulevaisuudessa?

Yleinen turvallisuustilanne Pohjoismaissa on muttunut olennaisesti viimeisen viiden vuoden aikana. Perinteisen yksilöpohjaisen rikollisuuden sekä vakiintuneiden rikollisryhmittymien rinnalle on tullut uusia rikollisryhmiä. Yhteistä näille ryhmille on se, että ne heikentävät yhteiskuntarauhaa ja yhteiskunnan kriittistä infrastruktuuria siitä riippumatta, että niiden toiminnan motiivit vaihtelevat taloudellisesta ideologiasta poliittiseen. Ryhmien alkuperä voi olla jopa valtiollinen.

Seminaarissa avataan Ruotsin kokemuksia turvallisuustilanteen muutoksesta ja peilataan kehityskulkuja Suomeen. Lisäksi kuullaan, mitä vartioimisalalla tapahtuu huoltovarmuuteen liittyen.

Ohjelma: http://www.turvallisuusmuseo.fi/turvallisuusmuseo/files/9115/7943/2393/ohjelma.pdf

 

Varaa aika kalenteriisi ja ilmoittaudu mukaan 19.2.2020 mennessä.

Seminaarin hinta on 540 € / osallistuja. Hintaan sisältyyy majoitus 1 hengen A-luokan hytissä sekä ohjelmassa mainitut seminaariesitykset ja ruokailut. 

Ilmoittautuminen on sitova.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

www.turvallisuusmuseo.fi/seminaari2020

 

turvallisuusseminaari1.jpg

« Takaisin

Finnsecurityn jäsenet